Poliţiştii din Timişoara au întocmit un dosar penal, după ce un şofer, în vârstă de 21 de ani, a fost bătut de un biciclist din cauza unei parcări. În acest caz se fac cercetări pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe.

Incidentul a avut loc pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din Timişoara. Şoferul unei maşini şi-a parcat automobilul pe trotuar pentru a lăsa un colet la un bar, iar un biciclist care se afla în zonă cu fiica sa i-a cerut şoferului să îşi mute maşina de pe trotuar, deoarece încurcă circulaţia pietonilor şi bicicliştilor. Ulterior lucrurile au scăpat de sub control.

Pur și simplu ne-am săturat. Efectiv nu se mai poate, nu există lege, nu există bun simț ci doar normalitatea lui O las și eu 5 minute, șefu, că iau doar un croasant.
Și e doar începutul. Societatea reacționează singură, dacă nu există cei ce sunt pârghiile legale. Cu orice risc, la un moment dat.


www.news.ro/embed/20885022

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.