Monica Tatoiu este clar, una din marile specialiste ale rromâniei. Oriflame? Ştie şi cunoaşte, doar este ceva şefă pe acolo. Cancer? Normal, expert de renume mondial, a avut şi s-a vindecat cu frunze de pătlagină. Sex? Fiţi serioşi poziţia capră a fost inventată tot de doamna Tatoiu, într-un moment de plictiseală misionară. Bucătărie? Fiţi serioşi, când o trânti nişte poale-n brâu doamna Tatoiu, dai cu căciula-n câini de poftă.

Şi nu mă înţelegeţi greşit, sunt perfect de acord cu ea. Fie la ea acolo toate specialităţile posibile. La urma urmei, oamenii pot să îşi aleagă idolii din toate clasele sociale. Iar ea poate să se dea expertă în orice.

Dar cine e atât de tâmpit încât să o cheme pe madam Tatoiu să ne explice cum vine faza cu cutremurele din Japonia? Expertă naţională în tsunami? Cum, are cumva centură neagră la tsunamologie? Adică serios, nu îl chemi pe directorul institutului de fizica a pamântului. Nu chemi tu un cercetător în domeniu, un fizician sau orice om care chiar are legătură cu mişcarea scoarţei terestre.

Dar o chemi pe Tatoiu??
Şi după aia te întrebi de ce presa e în declin şi lumea ăşi aruncă televizoarele…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.