Să îmi confirme cineva dacă mă înșel, dar doamna asta de la manifestația pensionarilor seamănă foarte tare cu doamna care urla la Mark că i-a furat vizualizările.

Și încă ceva. Desigur, deplâng faptul că o reporteră de la o televiziune a fost bătută de pensionarii ieșiți la coadă la tigăi în fața cotroceniului. Dar să nu uităm că cei de la RTV și Antena 3 umblă cu microfoane fără siglă și mașini acoperite cu folie ca să nu cumva să și-o fure brusc de la un sorosist mai infipt. Așa că să nu fim mai catolici decât papa și să ne minunăm ca niște fete de pension. Este pur și simplu o luptă de care pe care.

Pe de altă parte, iarăși văd că a apărut mizeria aia cu politically corectul, că au dreptul să protesteze și noi nu avem dreptul de a face mișto de ei. Bă oameni buni, voi v-ați prostit rău de tot și deveniți extrem de penibili în lupta asta de a arăta cât sunteți voi de buni în relația cu ceilalți.

Am fost făcuți vânduți, soroșiști, trepanații din piață, gunoaie, tot ce este posibil și imposibil în limba română. Și voi ne ziceți că nu avem dreptul să ripostăm?

Nu vreți voi să lingeți o acadea?

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/1197041817080406/” width=”650″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Link direct