Ca de obicei, în ciorba numită fotbal românesc, lucrurile se petrec și se întâmplă la micul șmen. Acum, LPF s-a gândit că ar trebui să oprească campionatul, pentru că sunt focare de coronavirus la echipele din Liga 1.

Bine, în primul rând, cocalarii ăia numiți fotbaliști s-au infectat nerespectând nicio regulă, nu există infecții pe teren în niciun campionat din europa. Bombardierii s-au infectat în cluburi sau de la prostit doamnele cu care își cheltuie banii nemeritați.

Second, LPF s-a gândit că, dacă se încheie campionatul, rezultatele din teren nu mai contează, ci fac ei un nou rezultat, o medie aritmetică de puncte, chestii importante. Și, uite-așa, Dinamo nu mai retrogradează, FC Oaia se duce în cupe, chestii de astea de băieți finuți.

A, și pe lângă toate astea, Liga vrea să încaseze și toate sumele din drepturile de televizare, pentru că na, nu sunt meciuri, dar e și medie aritmetică.

M-am uitat aseară la Liverpoo-Chelsea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.