Pentru ca tot voia Bobby locul intai la nush ce cautare, prin optimizare SEO, s-au gandit niste baieti sa faca un concurs pe bune, cu un premiu chiar tare.
1 000 de euro. Adica nu de ici de colo.
Pentru cei care vor sa isi testeze cunostintele de optimizare pentru motoarele de cautare exista o competitie SEO, lansata de forumul UKWW.
Premiul cel mare este de 1000$, iar premiile 2 si 3 primesc de asemenea premii in bani, insa am inteles ca e vorba doar despre sute de dolari.

Daca vrei sa intri in concurs, ai face bine sa te grabesti, pentru ca inregistrarile se inchid la data de 31 Ianuarie, cand se anunta cuvintul cheie pentru care se face competitia. Regulile sunt destul de simple, le gasesti si pe pagina asta, dar ideea e simpla: ala care e primul pe Google pentru respectivul keyword ia banii acasa.

Tot ce trebuie sa faci ca sa te inregistrezi este sa faci un update cu un post la topicul asta si esti in concurs. In cazul in care vrei mai multe detalii sau alte informatii despre cum sa faci 1000$ repede dintr-un concurs, chiar daca locuiesti in Romania, poti sa-l intrebi si pe J.Mihai, ca stie mai multe.
Din pacate, eu chiar nu ma pricep la asa ceva, dar blogatu, byrev sau piticu e posibil sa le ia banii…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.