Ambele meciuri au fost extrem de slabe. E evident că echipele resimt tensiunea jocului și intră pe teren determinate să ajungă la prelungiri sau penaltyuri, pentru a li se lua de pe umeri responsabilitatea înfrângerii. Casper Schmeichel este un portar mare și e posibil să devină un portar mai mare decât tatăl său, Peter, care a fost unul din cei mai mari portari ai istoriei.

În rest, bănuiesc că și mâine o să fie o oboseală de genul acesta, cum au fost azi.
Ce e interesant, pare-se că fotbalul din estul europei domină competiția :mrgreen: Dacă Putin vrea, totul e posibil.

17 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  sunt un pic trist vroiam sa vad rusia-croatia in semifinale dar se pare ca nu se poate, hai mexico, up and over the wall!

  0

 2. #2

  Spania-Rusia parca a fost Concordia-Voluntari, dopatii pasau in valuri si ceilalti dopati se aparau.Cat despre Rusia nu era evident ca vor castiga mondialul?

  0

 3. De ce e echipa Spaniei mare? pentru ca paseaza fara sens si in spate, ca echipa Romaniei cand nu avea idei si incredere?

  0

 4. #6

  Schmeichel Junior are deja 31 de ani. Ar trebui să se grăbească dacă vrea să-l întreacă pe ta-su 🙂

  0

 5. #7

  Member Grecia in 2004?

  0

 6. #8

  Dumnezeule, nu am mai vazut atatea pase in lateral si in spate si un ritm atat de lent al jocului, de pe vremea „cooperativei” din campionatul nostru. Nu vreau sa spun ca a fost „blat” la Spania-Rusia, ci doar un meci extrem de prost si plictisitor.

  0

 7. #9

  Mai are cineva vreo îndoiala că sistemul VAR a cam tăiat din ajutorul pe care arbitrii în acordau în general naționalelor din vestul Europei? Acum putem spune că se joacă de la egal la egal. Iar ce mai pot spune despre spanioli este că sunt niște mimoze care se trântesc pe jos la orice vântincel. Bărbați, nu glumă! Mi se face scârbă de acești jucători și mă bucur nespuns că au plecat acasă o mare parte din „actori”.

  0

  • #10

   ai vreo indoiala ca sistemul var nu are absolut nici un efect atunci cand NU trebuie sa aiba? rusii au primit un penalty perfect gratuit cu tot cu analiza var iar spaniolilor le-a fost refuzat un penalty clar tot cu analiza var.

   0

  • #11

   Penalty perfect gratuit pentru ruși? Adică mingea n-am atins deloc mana spaniolului, o fost trucaj și pixel albastru?

   0

  • #12

   Dude, ala a fost cel mai clar hent din Galaxie. Nici daca-i baga Joachim Low mana la coaie rusului ( saturandu-se de ale sale) nu era mai clar.

   0

 8. #13

  m’am plictisit așa de tare la rusia spania, că nici nu m’am uitat la al doilea meci
  m’am uitat la a3 la pozele cu oprea cum a retușat să pară că dă mâna cu obama, haioase rău pozele

  0

 9. #14

  Acum afla toti priceputii la fotbal ca exista un Kasper Schmeichel, care joaca de prin 2005, care are un titlu Premier League in 2016 cu Leicester si a iesit si de cateva ori jucatorul danez al anului… Apropo, are 31 de ani 😉

  0

 10. Din pacate pentru cupa mondiala, liga campionilor a devenit de 10 ori mai interesanta si mai palpitanta. La cupa mondiala pare ca au ramas echipe cu jucatori care inca nu s-au plictisit si nu vor acasa.

  0

 11. Romania a fost cea mai tare pana acum. Nu a luat nici un GOL :)))))

  0