OnePlus 5T (link afiliat) e unul din cele mai bune telefoane pe care am pus mâna. Și am schimbat la telefoane în viața asta de am ajuns aproape la fel de expert ca Buhnici în domeniul IT. Dar are o problemă care mă face să îl arunc pe geam, de nervi, câteodată.

Bara aia din poză, în mod normal, are un butonaș mic care îți permite să o ascunzi, ca să nu ocupe din ecran. Și stă ascunsă fără probleme, în orice app ai fi. Singurul loc în care nu face asta este când e pornită tastatura.

Și ghici ce, nefiind robot, câteodată, când scriu, mai apăs și cu 2 mm mai jos decât tasta space. Moment în care apăs pe bara vieții, care mă duce pe desktop, așa cum o am eu setată în mod normal. Iar eu scriu, zilnic, mii de semne la taastatura telefonului. Si ma ucide incet.

Întrebarea este, pentru posesorii/utilizatorii de OnePlus, există vreo posibilitate, vreo setare ascunsă, vreo aplicație de instalat sau chiar și un alt ROM, care să îmi permită să ascund porcăria aia? E ceva extrem de important pentru mine și parcă nu vreau să fac giveaway asemenea telefon. Sau să îl vând cu 500 de euro :mrgreen:

Later edit: SOLVED. Soluția a venit de la Francisc. E destul de complicat, dar nu extrem de. Se rooteaza deviceul, se instaleaza jOnePlus Tools, în drawerul de notificări se închide bara de navigare originala si se instaleaza un Nav Bar separat (eu am instalat pe cel facut de Nu-Kob). Et voila, problem solved.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.