Conform surselor Știrilor Pro TV, Andreea Esca a decedat din cauza consumului de droguri.

În urmă cu două zile, presa tabloidă a anunțat că prezentatoarea de știri a fost internată de urgență în spital, în stare gravă, din cauza Covid-19. Se pare că a contractat Covidul dintr-o relație sexuală întreținută cu șeful ProTV, Aleksandras Cesnavicius.

Trecem peste penibilitatea momentului, când până și ultimul blogger ar fi dat un mesaj privat fiică-sii, Betty Blue, care e prezentă în social media și e o tipă foarte mișto și educată, să o întrebe Hauzi, pirandho, ia zî, o murit tactu, că așa s-a auzit la noi?? Asta în ideea că redacția Protv nu ar avea numerele de telefon al tuturor membrilor familiei, managerului, impresarului și restul. Numai în locul bietului om să nu fii, să trebuiască să te ridici de pe patul de spital ca să anunți că niște gunoaie te-au declarat mort, ca să le crească traficul.

Ce voiam să zic este, de fapt, e că problema cu jurnalismul din ziua de azi este că folosește niște reguli din vremuri desuete, în care jurnalismul chiar era o meserie, avea niște standarde, nu era practicat doar de fomiști analfabeți, nu se baza pe click aici etc. Și mi se pare incredibil că, sub masca așa zisului jurnalism, poți emite orice minciună, indiferent cât de îngrozitoare ar fi și cât de mult rău ar face.

Adică mă gândeam la faza din state, cu Fox News, care a publicat o fotografie trucată cu judecătorul care a eliberat mandatul pentru locuința lui Trump, ca și cum ar fi făcut parte din anturajul lui Epstein.

Trecând peste faptul că Trump chiar era prieten cu Epstein

Întrebarea e simplă. Chiar nu există niciun fel de sancțiune, nimic pentru așa ceva? Pur și simplu trecem mai departe și zicem Asta, e, sunt ziariști?
Pe bune?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.