Chiar nu aş fi scris nimic despre chestia asta, dacă nu aveam repede un comentator inteligent aici.
Da, este război în Georgia. Da, sunt probleme în nuştiuce colţ de chină. Pe lângă faptul că până anul acesta nimeni nu auzise de Tibet decât din filmele cu Jackie Chan şi Rambo, adică clar sunt manifestări controlate din exterior, mai exact de la Bushington, am o întrebare.

Ce treabă are sportul cu toate porcăriile astea? Pe vremea olimpiadelor antice, orice război era oprit în perioada desfăşurării întrecerilor. De ce nu se mai întâmplă asta?

DIN CAUZA VOASTRĂ, sicofanţi plini de ură, care amestecaţi sportul cu politica de parcă ar fi căcatul din capul vostru.
Ce vină au acei sportivi, care se pregătesc ani întregi pentru un singur moment petrecut în arenă? Care e legătura lor cu aşa zisa asuprire din Tibet sau independenţa Osetiei? De ce trebuie să le legăm performanţele de război, de ură etnică, de şobolanul ăla de Dalai Lama, de ruşi, de orice?

Datorită vouă, astăzi, când se consideră că suntem oameni `civilizaţi`, nu mai există nici un respect pentru tradiţie, istorie sau orice altceva ce nu e cultură americană. Datorită vouă, cei ce vă închinaţi la templul McDonalds. Voi aţi transformat lumea şi această ţară într-o bălăceală în mizerie.

Sunteţi nişte oameni răi, plini de scârbă şi venin, care uită că în viaţa mai sunt şi alte lucruri în afară de poziţia geostrategică americană în orientul mijlociu şi asia.
Mi-e silă de voi şi mi-e ruşine, încă o dată, că suntem conaţionali.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.