Am fost cel mai entuziast suporter ale noilor abonamente de telefonie de la RDS. Și în continuare consider că sunt ok, prețurile mult prea decente, în pofida mizeriei cu datele în roaming care de fapt sunt limitate și de la toamnă sunt pe bani.

Dar astăzi m-am lovit prima oară de una din micuțele țepe pe care le iei, ca și client. Nu suficient de mari cât să te scoată din sărite și să le returnezi o țeapă similară, dar suficiente să te enerveze și să te facă să înjuri.

Noi avem în casă un Nokia, cumpărat de mine în caz de urgență. Telefon ieftin, ține bateria 1 an și ceva, se aude bine, te auzi bine. Un telefon perfect pentru funcția de telefon. Telefonul îl folosește soția, cu un abonament RDS, după ce fiul mi-a scăldat Galaxy Note 2-ul în piscină și eu am preluat Note 2-ul nevestei.

Se pare că, în opinia RDS, nu, nu îl poate folosi, pentru că a primit mesaj că e obligată să folosească un telefon cu 3G pentru a putea utiliza rețeaua RDS. După care i s-a întrerupt telefonul. Punct. Foarte interesant, pentru că la încheierea abonamentului, în toate reclamele nu se spunea nicăieri vino la noi, dar să ai smartphone. Am dubii mari că scrie undeva în vreun contract chestia asta. Scrie.

Prin urmare, sunt obligat să cumpăr un telefon și habar nu am ce telefon să cumpăr, într-un preț decent, adica pana in 1000 de lei. Și da, fără Nokia. Am dat 90 de lei pe un telefon, pentru că e cât 2 șaorme la dristor, dar în nici un caz nu voi da vreodată mai mult către țeparii de la Jucu.

Ah, și aș mai cumpăra și un ford ka sau un opel corsa, în bani puțini, gen câteva mii de lei.