Bine, știu că e de râs legea aia pe care o gândesc hoții de la conducerea țării și e doar o fumigenă care să acopere faptul că hoții de la CC au găsit o modalitate de a invalida toate procesele de corupție din ultimii ani.

Pe de altă parte, să știți că nu e ceva nou. Până la începuturile secolului 18, când a apărut, pentru prima oară, ideea de pensie, copiii erau obligați prin lege să aibă grijă de părinții care nu mai puteau munci. Și era o lege destul de serioasă, nu prea glumeai cu ea, pentru că pierdeai toată averea familiei.

Desigur, e ilară, în zilele noastre, când împărțirea socială e diferită, când nursing homes sunt mult mai atractive decât statul de nebun cu ochii pe geamul apartamentului. Și apar cazuri de alea, cum știu eu un prieten cu 2 frați. Mă-sa a vândut tot și i-a făcut casă de moșie băiatului mai mic, iar celorlalți le-a dat cu praf de mers. Cum se face în cazurile astea? Tot ești obligat? Iei amendă? Mama e mama și altele?

Oricum, sper că realizați că ideile astea nu vin din capul sec al infractorilor ăștia care nu știu nici să se lege la șireturi, ci din agenția israelienilor care se ocupă de ei. Este fix ce trebuie, cu sex appeal la electoratul lor, care vor vărsa o lacrimă de emoție, uite cum se gândește partidul la noi, ăștia amărâții și cum are grijă de noi.

Partea bună, dacă intră în vigoare, este că tot mai mulți bătrâni vor deceda mai rapid decât le-ar fi venit vremea. Știți cum e, o pernă pe față, la vârsta aia legistul nici nu se mai uită la el, îl îmbălsămează direct, evident că a murit de bătrânețe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.