Follow up la povestea de aici, mi-a ajuns în sfarșit Samsung Galaxy Note 3 Neo, de la emag. Pentru că celelalte magazine încă nu m-au sunat, normal, de ce ar face vânzare? Și pentru cine îmi mai explică faptul că vânzătorii nu sunt sclavi, eu înțeleg că nu sunteți cele mai ascuțite creioane din penar, dar eu, atunci când cineva îmi spune Vă sun eu și vă anunț din proprie inițiativă, mă aștept chiar să fiu sunat, nu știu cum să explic mai clar.

Opinii despre NEO?
E ușor mai mic decât Note 4 al meu, mai subțirel cred. Se simte bine în mână. Ecranul e foarte luminos, cu culori vii și plăcute. Ce e foarte bine la el e că se mișcă extrem de repede, nu există practic nici o diferență vizibilă ochiometric între el și Note 4. Bine, pe moment, mai aștept să treacă timpul.

Una peste alta, merită toți banii, mai ales că e și foarte ieftin. Arată elegant și e un device de primă clasă.
Arhi approves!

PS: Dacă vreți să vă luați, grăbiți-vă, că la emag mai sunt vreo 3, iar în rest, nu se găsește nicăieri la furnizor. Am impresia că au greșit-o puțin cu telefonul ăsta, e mult prea bun, la un preț mult prea mic.

samsung-galaxy-note-3-Neo1

samsung-galaxy-note-3-Neo

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.