Am primit pe mail un sondaj IRES, care IRES desigur își petrece sărbătorile de paște sondând lumea despre ce face de paște. În general arunc spamul de gneul ăsta fără jenă, dar uitându-mă el fugitivo peste el, mi-au atras atenția câteva chestii.

89% se declară persoane religioase. De aici și până la cei 90 și ceva% ortodocși pe care și-i arogă unii e distanță mare. Se pare că nu muncim degeaba, procentul de religioși e în scădere evidentă, dacă mai lucrăm puțin, o să începem să devenim majoritari.
Screen Shot 2012-04-14 at 20.27.58

99% din rromâni sărbătoresc paștele? Alooo, domnii de la IRES, cred că vă credeți puțin în Rusia și lucrați cu procentaj full de 140%. Dacă 99% din rromâni sărbătoresc paștele, ce mama mă-sii fac musulmanii? Evreii? Protestanții? Budiștii? Bivolarii? Ies și ei și sărbătoresc, ca să nu cumva să îi ardă creștinii ultraortodocși? Remarcați că nici măcar nu mai zic de catolici, presupunem că sunt luați în calcul, deși sondajul ăsta IRES arată cumva ortodox mirositor.

Screen Shot 2012-04-14 at 20.28.33

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.