Marcel Lehel Lazăr, hacker-ul cunoscut drept „Guccifer” sau „Micul Fum”, a fost predat autorităţilor judiciare americane, în vederea executării pedepsei de 52 de luni de închisoare, pronunţată de către un tribunal federal din statul Virginia pentru furt de identitate cu circumstanţe agravante şi acces neautorizat la computere.

Oare ce mai face conducătorul auto american care l-a ucis pe Teo Peter, după care a fost scos din românia, în aceeași noapte, de către ambasada americană din românia, „judecat” sumar de către un tribunal american care l-a declarat nevinovat, pentru că, deși era beat mort, se pare că nu a văzut semaforul din cauză că era acoperit de crengi?

Întreb și eu ca omul care a trăit acele vremuri și care s-a înecat cu revolta unei dreptăți care nu a venit niciodată. Nu pun la îndoială vinovăția Micului Fum, ci doar pun la îndoială măsura cu care românia își deschide larg fesele gata alifiate, pentru a pătrunde dreptatea de la marele licurici, ce intră acolo doar pentru a ne arăta luminița de la capătul tunelului.