Nu știu câți dintre voi mai țin minte ascensiunea politică a Elenei Udrea care, din parașuta unui țigan care, prin mânării cu primăria, pusese mâna pe toate parcările publice din București, a ajuns mâna dreapta a mizerabilului care a distrus tot ce înseamnă românia și a pregătit-o pentru brațele calde ale PSD-ului, Băsescu. Practic, femeia s-a remarcat prin țâțe, erotism și țățisme.

Iată, observ că avem un nou star în ascensiune. Oana Bogdan, de la Plus. Cea care a început cu ideile ei mărețe despre cum proprietatea este un moft care distruge planeta și avem nevoie de un socialism cu față umană, după care a încercat să explice că tot ce am înțeles, am înțeles greșit, proprietatea trebuie să dispară. Umătoarea chiflă a fost cea cu bășinile celor care mănâncă fasole și otrăvesc atmosfera, asta deja ducând în ridicol toate eforturile pe care le fac ceilalți din PLUS și USR.

Într-o societate normală, femeia trebuia ori trasă de urechi rapid și pusă la punct, să își țină gura și opiniile distruse doar pentru spațiile private, se dădea o delimitare de opiniile ei generale, trasă puțin pe linie moartă și totul mergea înainte, așa cum ar trebui să fie.

Problema e că Cioloș nu se dezice nicio secundă de ce spune femeia. Dimpotrivă, după ce fostul ministru al justiției, Raluca Prună, s-a delimitat clar de ieșirile de genul, CIoloș dă o declarație care, cel puțin pe mine, mă lasă paf:

Eu am rugat-o să vină în partid. Discuţii de genul acesta trebuie să aibă loc în primul rând în partid şi abia după aceea în spaţiul public şi cea mai bună modalitate pentru Raluca să fi contribuit la o altă abordare, dacă avea o altă abordare, e să vină în partid şi să îşi asume acolo o discuţie. Ea a fost aşteptată, invitată, eu am insistat până în ultimul moment să se înscrie şi să candideze pentru alegerile europarlamentare. Din motive personale ale ei a decis să ezite, să amâne decizia. Sigur, oricine e liber să îşi exprime opiniile în spaţiul public, dar când vorbim de un partid politic cred că cel mai bine în primul rând e să vii să contribui în interiorul partidului la direcţia pe care ai vrea să o vezi. Şi apoi de acolo evident că poţi să te exprimi”, a afirmat Dacian Cioloş.

Înțelegeți? Tâmpițica lui mănâncă rahat pe băț în spațiul public, lovind în procentele lor, și așa destul de mici, iar Cioloș, în loc să o lege la gură, o ceartă pe Prună că s-a delimitat public de tâmpeniile respective. Acum, sincer, eu înțeleg că doamna Cioloș e ocupată cu metafizica și sferele înalte și nu are timp de chestii lumești, dar totuși, chiar fiecare politician să își aducă țiitoarea în funcții de putere, parcă e prea mult.

USR+PLUS, când ne delimităm de Oana Bogdan?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.