A fost Cioloș ieri la Teleorman, în vizită de asta de tip campanie electorală, iar băjeții lui Dragnea s-au strâns să facă, nu-i așa, contramanifestație, să arate cum PSD este iubit și adorat. După care, stimata doamnă ministresă de interne se apucă să scrie pe facebook o declarație care arată că, de fapt, nu a uitat de unde a plecat.

Ea i-a transmis lui Cioloş că orice activitate începe de jos şi creşte până ajunge la nivel naţional. „Trebuie să recunosc că sunteţi atipic. Întâi v-aţi bătut joc de toată România în 2016, cu aerul dumneavoastră de bruxellez atotştiutor, pentru ca astăzi să ţineţi lecţii de bună-cuviinţă politică teleormănenilor”, a adăugat Carmen Dan.

Așa este, doamnă, ne bucurăm ca vă aduceți aminte că ați pornit de jos, din genunchi și, ușor, ușor, prin muncă asiduă și satisfacție pentru cei ce v-au ridicat, ați ajuns ministru dintr-o simplă secretară ușor analfabetă. Ceea ce ne arată că gura și munca, folosite corect, ne pot duce foarte departe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.