Dacă nu scria Crivăţ, uitam, şi eram prost că uitam.

CNA, acest tătuc comunist al audiovizualului, a decis că meciurile din Liga 1 sunt DE INTERES NAŢIONAL iar preluarea lor de către ORICINE trebuie să fie gratuită.

Păi nu? Ce dracu? Păi să nu aibe săracu rromân meciuri moka? Ce contează că trăim într-o societate capitalistă? Ce contează că pentru dreptul de a transmite acele meciuri se plătesc sume de ordinul sutelor de milioane de euro? Retransmiterea trebuie să fie gratis. Să le dăm ţopârlanilor pâine şi circ, ca să nu observe cât îi furăm şi încotro se îndreaptă. Doar se votează anul ăsta, nu?

Aşa o să poată să transmită şi iRealitatea TV, nu, că de aia a cumpărat sigla, aşa o să poată să transmită moka şi TVR1, care e tot timpul în faliment, deşi încasează lunar zeci de milioane de euro de la abonamentele a 23 de milioane de rromâni, iar RCS si Antenele o să aibă dreptul muncitoresc de a da banii pentru ca asta să se întâmple.

Şi eu când vă spun că trăim într-o ţară de căcat, cu oameni de căcat, istorie de căcat şi religie de căcat, vă supăraţi.
Trăiască şi înflorească ţara noastră, rromânia şi al ei mult stimat secretar general, tovarăşul Adolf Băsescu.
Heil Băsescu!

PS: Tovarăşi, nu vreţi să îl însoţiţi pe tovarăşul Ralu Phillipe în câmpiile Elizee? Că văd că pe lângă voi, el era un mic copilaş nevinovat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.