Iulia era o minunată ființă de naționalitate rusă, ce viețuia în Germania și agresa ucraineni pe stradă, la plimbare. Pentru că era rusoaică, simțea rusește, ființa ei vibra a rusia, Crimeea, reîntregirea patriei mamă, cultura noastră rusă și tot restul. Din păcate, pentru că s-a șters la fund, live, cu citația de la poliție pentru agresarea ucrainencelor, domnișoara Prohorova a trebuit să se întoarcă în patria mamă, să se delecteze la fața locului cu cultura, ființa rusă, cu vibrația țării natale.

Din păcate, demersul intelectualo-patriotic al Iuliei s-a lovit, brusc, de inexistenta cultură rusă și de viața nu neapărat la fel de flamboaiantă ca în Germania pe care o disprețuia atât de tare domnișoara Prohorova. Care, din păcate, ca femeie rusoaică, acum trebuie să meargă la muncă ușor forțată în fabrică, să realizeze că nu are drepturi nici cât o vacă (rusia e țara unde violatorul scapă de pedeapsă dacă se căsătorește cu victima) și că, practic, nu are unde să se ducă, pentru că nu o primește nimeni.

Well, cum ar zice Teocleste, cunoscutul filozof de bloc, Idi Nahui, fă!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.