La masa de seara sunt si fructe. Multe. Fiecare categorie de fruct are ustensila lui, cu care il poti lua si pune in farfurie. Toti, dar absolut toti, o folosesc, pana…

Pana cand apare el, rromanul. Ceafa lata, negricios, lant cat zidul chinezesc. Apuca o para, o strange intre degete, nu-i place. Mai testeaza cateva, pana gaseste vreo 3 care ii plac. Nu mananca 3, dar daca tot a platit bratara galbena, de ce nu?

Acelasi ritual se petrece si in fata chiflelor. Oamenii din spatele lui se risipesc, niciunul nu prea vrea sa manance din ce au atins carnaciorii ce ii tin loc de degete.

La masa de dimineata, alt rroman. Oamenii stau la rand sa isi ia cremwursti si bacon prajit. Brusc, in fata apare alt exemplar mioritic. Apuca furculita de la pepeni, ia cu incredere un vraf de bacon, dupa care mai ia si vre 40 de cremwurstei, tranteste furculita in mijlocul unui platou cu grasime si pleaca multumit. Coada se muta in alta parte, ca deobicei.

La piscina, un afis in rromana.

datorita problemelor intampinate, va informam ca sezlongurile nu mai pot fi rezervate, iar prosoapele gasite abandonate, vor fi ridicate

Am intrebat si noi care e faza. Faza e ca rromanii veneau la ora 7, aruncau prosoapele pe sezlonguri si plecau. Se mai intorceau din cand in cand, faceau o baie si isi vedeau de drum. Astfel, mai mult de jumatate din sezlonguri erau ocupate de nimeni. Pana s-au plans niste arabi. Deh, oamenii incearca sa se apere de rromani cum pot.

PS:Mancarea la Melia sux big time.
PS2: sunt coleg de luxurianceza cu Madalin Ionescu, de la Acces Direct.

Tester de vacante este organizat de cetin.ro si una din cele mai mari agentii de turism, AA TRAVEL, Ford si Rompetrol.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.