Uitați-vă la filmul ăsta. Lumea sare să o salveze pe ea, de la bătaia limbricului. Ea tot cu el pleacă, că doar e bărbacsu. Iar el devine din ce în ce mai agresiv până când, la final, scoate un obiect tăios de la spate, ceea ce ni-l denotă ca fiind hoț de buzunare, acolo se ține lama de ultimă soluție, când nu mai ai ce să faci ca să scapi din mâna țintei, scoți lama și dai fără să te uiți, că sunt doar răni relativ superficiale, de preferință la față. în 99% din cazuri scapi fără probleme, oamenii se moaie la sânge.

Nu mai fiți eroi pe stradă. Vedeți că se bat doi, în cel mai rău caz sunați la 112 și vedeți-vă de treabă. Singurii pentru care ar trebui să interveniți sunt copiii, sunt singurii care nu au nicio apărare și nu sunt acolo pentru că vor ei. Dar și atunci cu grijă. În rest, vedeți pirande călcate în picioare? Sigur, e nasol, dar e acolo pentru că dorește ea însăși asta. Plus că poate fi și circ, ca să atragă public de fraier, la buzunăreală. Vreți să vă faceți datoria de cetățeni? Sunați la poliție, e tot ce puteți face mai util. Altfel, puteți ajunge mort, cu un buzunar la carotidă. Sau cu reclamație la poliție de la pirandă, că i-ați atacat soțul. Lucru care se întâmplă și s-a întâmplat în n cazuri. Mergeți la familia voastră și întrebați-i dacă v-ar prefera mort pentru piranda sau puradelul altuia sau v-ar prefera acasă, pentru ei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.