Anul trecut am cumpărat un aer condiționat, cu garanție la Black Sea Suppliers. Ca idee, să nu cumpărați niciodată aere condiționate marca Nordstar, de la Black Sea Suppliers. Fac un zgomot oribil și afară și înaăuntru, tractorul meu de afară se aude de la 2 blocuri distanță, când funcționează. Mă mir că vecinii mei nu îmi aruncă cu roșii în cap noatea. În fine.

Aerul meu condiționat scapă freon, sau RJ31341567674, cum i-o spune agentului refrigerant. Mai exact, îi curge freonul. Plus face zgomot ca dracu și îmi plouă în casă. Normal, azi sun la garanție la Black Sea Suppliers, să îmi repare aparatul.

Răspunsul?

– Dom’le, sinceră să fiu, noi nu venim nicăieri. Avem foarte multe aparate de aer condiționat și nu avem pe cine trimite. Oricum, v-ar fi costat 60E+TVA, plu încărcarea de freon. Căutați și dumneavoastră o firmă care să vă facă asta. Vă mulțumim că ați sunat la Black Sea Suppliers. Cu altceva vă mai putem ajuta?

Cu nimic…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.