Citind articolul ăsta în care OMV Petrom ne explică faptul că ei au fost forţaţi să fie liderul maxim al majorării preţurilor la pompă, mi s-a sculat adrenalina în nas.

E atât de uşor să minţi şi să te prefaci că uiţi că atunci când preţul barilului ajunsese la 70 de dolari, de la 150, tu ai micşorat preţul cu 10 bani, iar când a ajuns la 80, l-ai mărit cu 20. Şi mi s-a redeschis apetitul de boicot. Dar nu acel tip de boicot, de care benzinarii şi-au bătut organele relaxaţi. Nu.

Ci boicotul omului simplu. Ştiţi cum boicotez eu petromve-urile? De atunci de la proteste, eu nu am mai alimentat niciodată de la ei. NICIODATĂ. E foarte simplu. Când vedeţi un OMV sau un PetrOMV, mergeţi mai departe, veţi găsi un Agip, un Lukoil, un MOL, nu e lipsă de benzinării în rromânia.

E atât de uşor şi nici măcar nu trebuie să o faci în grup organizat. Doar îi lămureşti pe cei apropiaţi, care şi ei îi vor lămuri pe alţii şi tot aşa. Plus de asta, nu pierzi nimic, benzina e aceeaşi peste tot, doar la rompetrol eventual să fie mai proastă.

Ba chiar câştigi, pentru că la omv e în general mai scump totul, începând cu benzina şi terminând cu produsele din rafturi.

E simplu. Doar voinţă trebuie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.