A ieșit și Windows 11, subiect suficient de trist ca să îmi aducă aminte că îl folosesc de la varianta 3.1 iar când am avut Win98 am zis că e cea mai tare realizare de la maimuță încoace.

Cât timp m-am uitat la lansarea ăstora și am admirat toate cuvintele alea mari și pompoase care au zis, de fapt, că doar au copiat MacOS pentru că le place mai mult cum arată, am realizat ceva.

De fapt, experiența mea cu Windows s-a oprit undeva la Windows XP.
După apariția următoarelor, prima mea grijă era, întotdeauna, după instalare, să caut toate tweakurile care îmi scoteau adaosurile noi și îmi reîntorceau interfața la ceea ce știam eu și îmi plăcea. Nu am folosit niciodată aero, rahaturile alea transparente, magazinul. Totul back to basis, meniul Start classic, așa cum era atunci când era bine.

Mno, acum văd că l-au făcut să semene cu Macul. Vom vedeam, nu știu când și dacă mă mai întorc la Windows, îmi place macul meu, dar, în același timp, știu că Apple le face cu spirit de răspundere, ca să se strice în 2-3 ani și să cumperi altul. Iar eu sunt departe de momentul în care îmi schimb Macbookul ca pe șosete.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.