Se pare că tocmai s-a încheiat dominația firmelor de leasing asupra clienților, odată cu intrarea în vigoare a noului civil. Cel mai important lucru este că nici măcar nu se mai poate pune problema de a plăti toată mașina, plus dobânzi și penalități, dacă ești rău platnic. Dacă nu știați, dacă nu îți plăteai rata la leasing, firma de leasing venea, îți lua mașina, după care te obliga să le plătești tot restul de bani, pe care tu oricum nu aveai de unde să îi plătești, că de aia nu ai mai plătit leasingul.

Numai eu știu vreo 2 prieteni care au avut showuri de showuri cu firme de leasing. Inclusiv chestii de genul plătit tot, plătit rata reziduală și trezit la ușă cu recuperatorii care îi luau mașina, cu motiv gen trebuia să dați mai mult, nu ați fost atent, vorbiți cu cei de la leasing hai papa ne mai vedem. Am impresia că și Ionuț de la smartgifts a luat-o în felul ăsta.

Deci, e de bine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.