Deși nu mă mai uitam de câțiva ani buni la nicio emisiune românească, după ce au transformat RAT și Xfactor în manele, a reușit soacră-mea să mă strice să mă uit la Exatlonul de pe Kanal D.

Și e chiar haios de urmărit, exceptând momentele de cocălăreală în care se ceartă ăia, momente încurajate copios de prezentatorul Cosmin Cernat. Anyway, e funny, dacă te apuci să îi cunoști pe competitori începi să ții cu ei și te ține în priză, e ok.

Plus, observi cu interes cum echipa Faimoșilor este formată, și ea, din oameni, care oameni nu au chiar cele mai drăguțe suflete, mă uitam câtă răutate de cartier zace în Monica Roșu, altfel, nu-i așa, o poezie de gimnastă.
Ah, ce îmi place de Ana Georgescu. În alt timp, în altă viață, cine știe…

Ca să nu divagăm, de fapt eu sunt curios de o chestie.
Echipele de acolo sunt 2, Faimoși, formată din vedete și Războinici, formată din oameni simpli, în general antrenori de fitness sau sportivi fără prea mult succes, care se confruntă pentru marele premiu de 100 000 de euro. (În paranteză fie spus, nu m-aș duce să stau atâta timp rupt de lume și familie, pentru mirajul a 100 000 decât mort)

Doar că faimoșii, vedetele, sunt acolo contra cost. Nu m-am interesat mai mult de atât, dar Roxana Vancea care acum, din…mhm…doamnă bine, s-a reprofilat în antrenoare de fitness, cică e plătită cu 10 000 de euro pe lună ca să stea acolo și să parkoureze. Bănuiesc că și ceilalți sunt destul de bine plătiți, pentru că, fiecare dintre ei, e vedetă în câmpul lor de muncă și câștigă binișor din asta.

Ceea ce mi se pare foarte incorect față de amărâții famelici din echipa de săraci, nefaimoasă. Dacă nu sunt și ei plătiți. Dar chiar dacă ar fi, pentru că, bănuiesc, nu sunt plătiți la nivelul unei vedete tv, mi se pare ridicol să câștige 100 000 de euro una din vedetele aduse acolo pe foarte mulți bani, gen Uau, mulțumesc familiei, care a fost alături de mine de acasă deși, cu banii primiți săptămânal, îi aducea în fiecare săptămână pe toți, cu un charter.

Aaaanyway, trecând peste asta, da, nu mă judecați, mă uit la Exatlon. Și, din ce am văzut în promo de ieri seară, pleacă Ana Georgescu. Oh, teh pain…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.