Dar si voi știți că mințiți. Toata lumea știe ca mințiți. Și voi, când scrieți minciunile alea, vă mirați de cât de mult tupeu în minciună aveți.

Un semn evident că biroul este acum perceput nu doar ca un centru de cost, ci mai degrabă ca un spațiu esențial în care oamenii se pot conecta și sunt încurajați să lucreze la capacitate maximă prin intermediul unor noi experiențe legate de viața de birou este și apariția unor noi poziții în organigrama companiilor, precum cea de Workplace Experience Manager. De asemenea, o altă tendință importantă este impunerea unui număr minim de zile de prezență la birou de către marile companii. Aceste constatări subliniază importanța interacțiunii umane și a culturii organizaționale pentru motivația angajaților și indică și o modificare în abordarea echilibrului între viața profesională și cea personală

Nu-i așa că, de fiecare dată când mergeți la birou, simțiți că vă conectați la capacitate maximă și munciți mai bine și mai cu spor, departe de distracțiile casei? Nu-i așa că abia așteptați să începeți să mergeți 2 ore prin trafic, la dus și 2 ore, prin trafic, la întors, ca să fiți alături de colegi și să experimentați viața la birou? Totul pe timpul și banii voștri, desigur. Nu-i așa că vă simțeați triști și degeaba, făcând 10 secunde până la biroul din living, unde efectiv aveți toate uneltele necesare pentru a vă face treaba, fără a avea nevoie de interacțiunea excelentă cu colegii?

Doamna Oana Adjudeanu, mințiți, nimănui nu îi convine mersul la birou, în afară de șefii dumneavoastră. Și de căpușele din firme care intermediază contracte de închiriere și cărora le dați comisioane grăsune. Și de ceilalți directori și directorași care dețin spații de birouri sau acțiuni la spații de birouri. Și cărora li se prăbușesc visele de îmbogățire.

Așteptați-vă la pasul următor. Mărturiile angajaților care vo recunoaște, cu lacrimi în ochi, că tânjeau după mersul la birou și la activități specifice, de echipă, ședințe face to face, care să justifice salariile manageriașilor care nu fac nimic, dar care îi țin din muncă pe oamenii care chiar au treabă și tot tacâmul de necesități de astea. Asaltul e în toi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.