Ce făceam eu acum 10 ani? Mă pregăteam să mă duc la o nuntă a unor prieteni, undeva pe la Baia Mare. Nu a fost neapărat cu noroc, dar măcar țin minte că s-a băut complex și cinstit.
Oamenii de la FineStore, acum 10 ani, deschideau finestore.ro. Și bine au făcut, pentru că, uite, s-au ținut de treabă și acum, după 10 ani, avem cel mai mare magazin de băuturi din țară, cel mai bine aprovizionat, cele mai bune prețuri, cele mai atractive campanii, susținute de cei mai cool bloggeri ai momentului ahem.

Și pentru că e moment festiv, 10 ani, FineStore îl sărbătorește cu 1111 SUPER PREMII, în valoare totală de circa 40 000 de euro.

Marele premiu – 1 voucher de 10.000 euro

· 10 vouchere de 1.000 euro

· 100 vouchere de 100 euro

· 1000 sticle Grande Alberone Moscato Vino Spumante Dolce 0.75L

Cum intri în concurs? Surpriză, o să aflați pe 1 iunie, intrând pe FineStore.ro
Dar, până atunci, putem visa.
Tu ce ti-ai cumpăra dacă ai câștiga MARELE PREMIU în valoare de 10.000 EURO?

Eu visez de mult să nu mai fiu sărac, vă mărturisesc sincer și mă gândesc că mi-ar plăcea în mod enorm să îmi pot lua un Frapin Cuvee Rabelais, așa, în mod casual, doar pentru că mi-e poftă să beau un coniac făcut în cinstea lui Francois Rabelais. De ce nu? Adevărul e că m-aș risca să beau așa ceva, dar jur că nu știu nici cum ar trebui să mă comport când îl beau, dacă ar fi în public? Îl torni tu, încălzești paharul, îl agiți, te prefaci că îl miroși și te pricepi la ce miroase de acolo? Sau îl bei, pur și simplu? Atâtea întrebări.

Adevărul e că după ce aș bea un Cuvee Rabelais, un Frapin Plume ar fi așa, gen Dați-mi și mie 2, le iau la pachet, să guste și ăla micu. Și puneți și un Clase Azul Ultra, să fie acolo, dacă nu îi place lui ăla micu coniacul. Bine, dacă nu îi place coniacul, poți să îi dai lui ăla micu să încerce un Matusalem Sublime, iar la final stingem cu o șampanie Grosperrin Grande, ca să știm că am încheiat seara bine. Râdem, glumim, dar ce vreau să spun e că dacă aș câștiga un voucher de 10 000 de euro, care trebuie preschimbat în alcool, mi-aș lua cele mai scumpe chestii pe care le găsesc acolo, pentru că, să fim serioși, când mai ai ocazia de a gusta un coniac care costă 35.549 lei? Adică peste 7000 de euro? Anyway, găsiți mai multe detalii despre concurs aici.

Pe lângă concurs, să nu uităm că, de fapt, e o sărbătoare și că sunt multe, multe reduceri, despre care puteți afla dacă vă abonați la Newsletter din timp, de exemplu chiar de acum. Sunt peste 4000 de capete de produs, imposibil să nu găsiți ceva care să vă placă și care, probabil, vă va ajuta să intrați în concursul pentru câștigarea unuia din premiile memorabile. Iar prețurile la care le veți găsi știți și voi că sunt imbatabile.

Nu uitați că aveți librare rapidă în toată țara și livrare în 3 ore în București. Succes masiv la cumpărături și nu uitați, dacă lăsați pe mai târziu, stocul se termină!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.