Dupa ce acum cateva zile un pusti radicalizat , in varsta de doar 12 ani , coordonat de la distanta de catre um mebru ISIS , a incercat de 2 ori sa arunce in aer un targ de Craciun de langa Frankfurt cu o bomba artizanala , fiind prins la timp de catre politisti, aseara un camion incarcat cu 25 de tone de otel a intrat in plin intr-un targ de Craciun din Berlin, omorand 12 oameni si ranind alti 48 .

Conform ultimelor informatii , soferul era refugiat din Pakistan, Naved B, venit in tara la inceputul anului . Acesta a deturnat un camion, a omorat soferul care probabil incerca sa i se opuna , dupa care a intrat in plin in multime.

www.thelocal.de/20161216/12-year-old-attempted-to-bomb-christmas-market-report

edition.cnn.com/2016/12/20/europe/berlin-christmas-market-truck/

www.focus.de/politik/deutschland/lkw-rast-auf-weihnachtsmarkt-war-es-ein-anschlag-in-berlin-was-wir-wissen-und-was-nicht_id_6379517.html

Sigur, nu e o  problema nationala, sau internationala, sau de orice fel, astea sunt doar cazuri izolate , perfect comparabile cu furtul din buzunare sau magazine.*

Si pentru ca political corectness, pustiul de 12 ani, fiind minor, nu poate fi acuzat de nimic. Iar cel cu camionul va fi arestat, tratat cu manusi pentru ca o sa apara latraii de la drepturile omului care o sa urle ca e discriminat, va primi un avocat specializat pe cazuri de genul, va fi declarat nebun, inchis la Forensik maxim 2 ani, dupa care va fi livrat societatii drept reabilitat si perfect integrabil. Si se va uita iar totul, pentru ca acuzatiile de descriminare au ajuns sa cantareasca mai mult decat crima.