Dupa ce acum cateva zile un pusti radicalizat , in varsta de doar 12 ani , coordonat de la distanta de catre um mebru ISIS , a incercat de 2 ori sa arunce in aer un targ de Craciun de langa Frankfurt cu o bomba artizanala , fiind prins la timp de catre politisti, aseara un camion incarcat cu 25 de tone de otel a intrat in plin intr-un targ de Craciun din Berlin, omorand 12 oameni si ranind alti 48 .

Conform ultimelor informatii , soferul era refugiat din Pakistan, Naved B, venit in tara la inceputul anului . Acesta a deturnat un camion, a omorat soferul care probabil incerca sa i se opuna , dupa care a intrat in plin in multime.

www.thelocal.de/20161216/12-year-old-attempted-to-bomb-christmas-market-report

edition.cnn.com/2016/12/20/europe/berlin-christmas-market-truck/

www.focus.de/politik/deutschland/lkw-rast-auf-weihnachtsmarkt-war-es-ein-anschlag-in-berlin-was-wir-wissen-und-was-nicht_id_6379517.html

Sigur, nu e o  problema nationala, sau internationala, sau de orice fel, astea sunt doar cazuri izolate , perfect comparabile cu furtul din buzunare sau magazine.*

Si pentru ca political corectness, pustiul de 12 ani, fiind minor, nu poate fi acuzat de nimic. Iar cel cu camionul va fi arestat, tratat cu manusi pentru ca o sa apara latraii de la drepturile omului care o sa urle ca e discriminat, va primi un avocat specializat pe cazuri de genul, va fi declarat nebun, inchis la Forensik maxim 2 ani, dupa care va fi livrat societatii drept reabilitat si perfect integrabil. Si se va uita iar totul, pentru ca acuzatiile de descriminare au ajuns sa cantareasca mai mult decat crima.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.