Ce declara Nicușor Dan, legat de votul său de ieri:

Aceasta dezbatere care pentru fiecare din oamenii implicati este foarte intima poate sa duca dezbaterea publica intr-o zona de conflict care sa nu rezolve problemele reale, care sunt de la abandon scolar pana la lipsa locurilor de munca. Nu voi fi mediator

Ce declara de fapt Nicu atunci când nu era președinte de partid, ci doar matematician inteligent și sabotor de proiecte.


Via

Da, cineva remarca ieri corect că le dau apă la moară celor care bat apa în piuă că iată, adevărat, nu ai cu cine. Foarte bine. USR a apărut tocmai din cauza celor ca mine, care urlau că nu au cu cine. Va trebui să apară, pe valul acesta de nemulțumire, și ceva care să mă satisfacă complet, sunt sătul de jumătăți și sferturi de măsură.

Și nu vă mai plângeți de articole politice. Aici vorbim de îngrădirea drepturilor unor oameni care nu au nicio vină cu nimic, dar sunt tratați ca niște infractori pentru că o gașcă gureșă de handicapați analfabeți a ales să creadă într-un doamne doamne care a decis că sexul în cur e nerespectuos cu el.

Mâine s-ar putea să fiți voi cei ce veți fi targetați de majoritatea asta de retarzi și veți avea nevoie de cineva care să vă apere.