Din păcate, pe ăștia nu îi poate amenda nimeni că au parcat fără autorizație pe teritoriul româniei. Voila:

Președintele Organizației PNL Vaslui, Tudor Polak, susține că liberalii au depus la Camera Deputaților un proiect de lege potrivit căruia salariații din mediul privat ar putea primi al 13-lea și al 14-lea salariu, la finalul anului.
Proiect de lege al Partidului Național Liberal: Angajatorii, afectați de o criză acută a forței de muncă, vor putea fideliza/aprecia angajații merituoși prin acordarea unui al 13-lea/14-lea salariu deductibil din impozitul pe profit. Prin măsura propusă, parlamentarii PNL își doresc sprijinirea capitalului autohton dar și creșterea veniturilor salariale și, implicit, a calității vieții angajaților din mediul privat românesc. Beneficiarii acestei propuneri ar urma să fie cele aproximativ 3,7 milioane de persoane ce activează în mediul privat, care este motorul economiei românești și are parte de o susținere timidă din partea statului român.

Serios, PSD e așa cum e, cu Dragnea and shit, dar PNL-iștii chiar sunt o plagă grea peste românia. Untermenschii ăștia fac de râs orice urmă de doctrină liberală și cufundă în stângism populist orice urmă de dreapta din românia.

Deci cum e aia, eu, angajator privat, trebuie să dau 14 salarii pentru că așa i s-a sculat unui fomist din județul violator al româniei, pe care, dacă îl cauți în cv-ul extins, aproape sigur găsești o rudă, măcar îndepărtată, cu incest și viol la activ? Gen le deduc din impozit, dacă e, dar cu limită? Serios, cât de lipsit de minimă cultură economică să fii și să nu înțelegi deloc fluxurile de capital?

Oameni care nu au muncit o singură zi în viața lor iau decizii economice pentru cei care le plătesc, de fapt, salariile.