Mă uitam la noua dudă a USR-ului, legată de problemele reale ale țării și mă gândeam, stând ușor strâmb.
Oamenii ăștia sunt, efectiv, fără busolă și fără consilieri.

USR a fost mătrășit de la putere. Dat afară fără menajamente. Efectiv nu au nimic ce să piardă sau ce să mai piardă.
În toată perioada asta, puteau pune tunurile pe USL la greu, să fie cei mai vocali posibili, să facă SCANDAL pe absolut orice mizerie făcută de usliști, să vină cu contrapropuneri care să arate că există și soluții, și oportunități, și oameni. Pur și simplu să rupă din ei zilnic, pe stil AUR, dar legat de soluții reale.

Ce face USR? Citește cărți de poezie, propune legi de oprit motorul la semafor, propune folosirea dronelor și laserelor la revelion, chestii de astea dure, de importanță națională, care țin partidul în prim plan și ne arată ce importanți sunt pentru țară. României i se ridică MCV-ul, liderii USR nu găsesc de cuviință decât să minimizeze, să arate vărguțe, efectiv la limita IQ-ului de 70.

De ce? Pentru că nu au consilieri. Nu au oameni profesioniști care să le spună ce trebuie să facă, ca partid, pentru a câștiga alegeri, pentru a se menține prezenți în mintea și viețile oamenilor.
USR-ști, dar nu mulți…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.