Eu cu Luna suntem, cumva, foarte asemănători și suflete pereche. Ne înțelegem mult fără vorbe, înțelege aberațiile mele gen Vreau și eu ăla, însoțit de o întindere vagă a mâinii, avem cam aceleași anxietăți, în fine, un cuplu minunat și incredibil, format dintr-o tânără superbă, de viitor și mine.

Și mai avem ceva în comun.
Când ne hotărâm să cumpărăm ceva, e bătut în cuie. Despre orice ar fi vorba. Poate fi prima chestie pe care o vedem, dacă ne place, orice am vedea după aia, e inutil, pentru că o avem pe aia în cap și întotdeauna ne întoarcem la ea. Și lucrul ăsta se aplică orice, la închirieri de case, cumpărări de mașini, dacă ne-a plăcut prima, aia a fost.

Căutam azi o canapea mare și confortabilă, genul colțar cu 2 colțuri, care să fie moale, mare, pufoasă, minunată etc. Și intrăm la Mobexpert, vedem prima canapea care se pupă cu dorințele noastre, ne place, e ok, hai să ne mai uităm, ne-am uitat degeaba, efectiv toate celelalte au devenit urâte instant și nu ne mai conveneau.

– Iubito, mergem și la Lems? (lems e singura chestie de mobilă despre care mai știu, Steyer am avut și sunt de calitate inferioară iar Jysk e aia unde s-a rupt patul cu copilul meu de 4 ani. Altfel, dacă nu ai showroom să testez, nu existi)
– Nu mai mergem, nu are sens, dacă tot ne place asta…