A fost o experienta misto. Impreuna cu Zoso, si multumita lui Calin Fusu, am incercat sa facem ceva ce nimeni nu a mai facut. Continut original, gandit pentru partea de online, prezentat de cineva destul de cunoscut in zona. Adica Neogen Newz.
Cat de mult ne-a iesit, ramane la aprecierea celor care au urmarit clipurile. Media de afisari pe zi a fost destul de buna, reactiile in comentarii la fel (exceptand idiotii care se refuleaza prin zona, neintalegand ca noi facem ceva acolo pe baza de contract. Dar deh, retardatii vor ramane retardati forever).
Chiar ca, cat de tampit sa fii sa nu realizezi ca e o emisiune oficiala a site-ului, si sa te intrebi sfatos daca nu am alte ocupatii?
Per total, aceasta ultima luna a fost interesanta pentru noi. Am prins experienta, ne-am dezlegat limbile mai usor, am abordat si teme mai sensibile, deci, un castig pentru ambele parti.
Sper ca incepand cu 2008, sa pornim si mai in forta, si sa demonstram ca bloggerii pot crea si sustine un brand, doar cu forte proprii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.