Cand locuiam in Liverpool, am iesit o data la un Costco cu o pustoaica locala. Care a ramas bușbee cand a auzit ca noi, in Romania, nu prea bem ceai si, daca bem, in niciun caz nu punem lapte in el. A murmurat ceva de gen Whoaaa, savages. Nu m-am supărat, fata avea dreptate, față de UKeiști suntem sălbatici cu piei de oaie pe noi

Anyway, ce voiam sa zic, incerc sa ma las de cafea si ness, ma doare stomacul de la ele, dar nu pot inlocui cu ceai, așa cum mi-a sugerat medicul.

Pentru ca, atunci cand eram mic, eram atat de sarac incat multe din mesele mele constau in ceai negru si paine, dacă aveam niste esenta de rom sa pun în el, era deja ospat. Asa ca, daca imi fac ceai, imi fac si niste paine prajita cu putin unt peste. Ca asa stie organismul meu ca se poate bea ceaiul. Și se duce naibii orice cofeină din ceai, pentru că vine coma postprandială.

Cred ca o sa trec la Nechezol sau Ihaha produsele de tristă amintire de pe vremea copilăriei mele. Rămâne să îmi iau un dozator de TEC, eventual de ăla cu mere, favoritul meu și am rezolvat cu Alzheimerul.

Foto

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.