În ultima perioadă, văd tot felul de declarații de alea cu Vai, ce rău îmi pare că l-am votat pe Nicușor, nu am apă caldă, nu s-a transformat toată furăciunea PSD din ultimii 20 de ani, nu s-a acoperit peste noapte furtul grosolan executat de Gabriela Vrânceanu Pandele Firea Șicâțiormaififost, pentru asta am votat eu?? Toți cocleții imobiliari se dau cu curul de pământ că le-a blocat mânăriile de miliarde așa ceva nu se poate, păi cum mai facem noi bani, Georgică?

Poate ar fi bine să citiți ce se întâmplă acolo.

Zilele trecute au apărut, în aproape toată presa, articole și emisiuni plătite prin care “dezvoltatorii imobiliari” se plângeau că din cauza lui Nicușor Dan se duc pe apa Sâmbetei peste 10 miliarde de euro care altfel ar fi fost investiți în București. De fapt, e vorba de PUZ-urile lăsate moștenire de PSD și Firea, prin care mafia imobiliară primea undă verde să betoneze spațiile verzi și să ridice blocuri în parcuri, pe malurile râurilor și ale lacurilor și chiar în Pădurea Băneasa. Nicușor Dan se opune acestei nenorociri, a suspendat PUZ-urile care, ulterior, au fost declarate ilegale în instanțe.

La scurt timp, a apărut Rareș Bogdan, prietenul “dezvoltatorilor” arabi și nu numai al lor, care l-a făcut praf pe Nicușor Dan, l-a acuzat că a făcut haos în București și a proclamat că PNL are soluții mai bune.
Dar, până la urmă, e bine să fii și un pic aerian și rupt de ceilalți, cum e Nicușor Dan, care-și vede de treabă în timpul acestor atacuri furibunde venite acum din toate părțile, nu doar dinspre Firea și PSD.

Joi, primarul general a anunțat semnarea contractelor pentru reabilitatea a 210 kilometri de magistrale din rețeaua de termoficare. Este cea mai amplă lucrare de infrastructură din București după 1989. Lucrările încep în primăvara lui 2023 și se termină în 2027.

Din cei 260 de milioane de euro, cât costă investiția, niciun leu nu vine de la Guvernul PSD-PNL! 200 de milioane sunt din fonduri UE, restul de 60 de milioane vor fi obținuți de primărie printr-un împrumut.

Regimul Iohannis-PSD nu dă absolut nimic, deși peste 25% din PIB-ul țării e asigurat de București. Este continuarea unui război pe care actuala coaliție îl are cu Nicușor Dan, primarul rămas surd la toate presiunile și cererile de a fi “maleabil” cu mafia înfometată din spatele băieților. Guvernul a asmuțit tot felul de instituții ca să-i pună în cap lui Nicușor Dan locuitorii. Au închis parcuri și locuri de joacă, au amendat Primăria pentru tot felul de probleme care sunt vechi de zeci de ani etc.
Din investițiile de peste un miliard de euro demarate de Nicușor Dan în București, niciun ban nu vine de la bugetul central!
Aș mai aminti că Bucureștiul a depus cereri în valoare de 8 miliarde de lei pentru finanțarea unor proiecte prin programul PNDL 3 Anghel Saligny. A primit 175 de milioane, adică nimic, cea mai mică sumă dintre toate unitățile administrative ale României.
În acest timp, baronul Stănescu a primit, la județul Olt, 1,66 miliarde de lei prin același program PNDL 3. La fel, județul Suceava al lui Flutur sau județul Dolj controlat de baroneasa Olguța Vasilescu.

Bine, știu că nu înțelegeți, dar după ce o să aduceți din nou un pesedist să vă fure și o să vă întrebați dar vai, de ce se pun panseluțe de 300 000 000 (trei sute de milioane de euro), cum punea psd la capitală, unde sunt banii noștri, o să vă aduc aminte cu articolul ăsta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.