Mă gândeam la mizeria asta de film, cu musulmani protestând împotriva unui film anti islamic. Ca să înțelegeți despre ce e vorba, cei din sală sunt studenții unei facultăți islamice din Suedia, știau despre ce film este vorba și anumit veniseră, să discute despre el. A se vedea discuția.

Știți ce e interesant cu libertatea asta de exxpresie? Că e frumoasă și binevenită strict atunci când e vorba de libertatea noastră de expresie. Când e vorba de libertățile altora, nu ne place.
Așa și cu retarzii aștia cu profetul lor cu tot. Adoră binefacerile civilizației, le place în democrație, vin la facultăți civilizate, nu la Facultatea Agricolă de Crescut Cămile cu Triplă Cocoașă, le place să dea cu tifla către polițiști, pentru că sunt, nu-i așa, cetățeni europeni și au drepturi.

Doar că nimeni nu are dreptul de a spune ceva de mizeria lor de religie și prea pedofilul lor profet. Să ucidem, să dăm foc, s-a zis ceva de mohamed. Nimeni nu are dreptul să spună ceva despre mohamed. A, da, noi putem spune orice despre câinii și porcii infideli, pentru că sunt câini și porci. Dar libertatea lor se oprește la mine.

Religia, plaga ultimului mileniu.
Până când ultimul popă, rabin, muezin, imam, padre sau orice altceva nu va pune potcoavele în cui, lumea civilizată nu va avea pace.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.