diaconescu manuela

Am primit un mail, ușor incoerent, din care a trebuit să deduc despre ce e vorba căutând pe google. Mailul are legătură cu arestarea unei profesoare din Brăila, deci bănuiesc că e vorba de un fost elev moldovean.

Nu credeam că mă voi bucura vreodată de răul cuiva, dar în cazul profesoarei Diaconescu Manuela m-am bucurat extrem de tare.

Pentru tot ce a trebuit să îndur eu, alaturi de alte generaţii elevi, pentru tot stresul, pentru tot şantajul meschin, pentru tot comportamentul ala infect de zeitate înscăunată.

Pentru că, pentru cine nu ştie, profesoara Diaconescu, de matematică, te obliga să faci meditaţii la ea, în caz contrar riscând corijenţa. Începând cu clasa a 9a. Dacă în clasa a 12a aveai tupeul să nu-i treci pragul casei, nu intrai în bac decât prin cine ştie ce minune.

Aşa că sper să staţi acolo mult şi bine, doamnă profesoară. Şi că alături de dumneavoastră vor veni şi alte cadre didactice demne de statul de “reţinut”. Poate avansaţi în funcţia de condamnat şi arestat.

Al dumneavoastră elev problemă, din ultima bancă, spre uşă!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.