Primul monument e cel închinat lui Maicăl. Habar nu aveam de existenţa lui, până când într-o seară de plimbare prin Herăstrău, l-am găsit. Desigur, nu voluntar. Partea funny e, şi asta e pe bune, am martori, pizdulicile care treacea prin faţa chestiei se opreau, se reculegeau, îşi făceau o cruce largă şi plecau mai departe. Aveţi curaj să daţi pariu cu mine că în urmă cu maxim jumătate de an credeau că Maicăl e un violator pedofil, care nu merită să vadă lumina soarelui?

Al doilea e o hidoşenie pentru indraznestesitu.ro . Înţeleg, e campanie pentru napolitane, chestii, nu am nimic împotrivă să îşi folosească relaţiile să pună statuia aia în buricul târgului, chiar în parcul din faţa Pieţii Unirii. Să nu uităm că în faţa fostului sediu al CC al PCR e statuia aia nenorocită cu cartoful înfipt în vârf.

Dar, pentru numele lui dumnezeu, o statuie mai frumoasă nu găseau?? Adică aia zici că e o plastilină făcută de un copil de 7 ani, într-un moment de relaxare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.