Am fost vineri să îmi fac ITP-ul la mașină, pentru că, dintr-o eroare, a aflat nevastă-mea că e expirat, din greșeală, tocmai din August. Bine, glumesc, pur și simplu am uitat, mereu uit să îmi pun reminder pentru asta, chiar și acum am uitat.

Problema de care m-am lovit au fost două.
Prima ar fi că stația ITP unde am mers e la mother of hell față de mine, iar orașul era mai aglomerat decât frigiderul lui Nicușor Dan la oră de vârf, am pierdut timp să mă cert cu un băiet de la Nemo care s-a gândit că ar fi o idee bună să îmi taie fața și nu înțelegea de ce nu m-am dat la o parte, chestii de astea.

A doua problemă e că, din cauza medicamentelor de diabet, din când în când, digestia mea e foarte rapidă și trebuie să stau mai mult în preajma unei toalete, lucru care, în mod normal, nu mă deranjează.

Mno, dragii mei, vineri m-a deranjat pentru că încă din mașină, pe sub pod la Văcărești, am început să simt fluturi în stomac așa, ca o emoție de toamnă și o baladă de octombrie. Dar am zis ei, nu e nimic, ajung repede, termin repede, sunt gata de a ajunge acasă, voi fi puternic și voi lupta cu toți mușchii din zonă.

Și am luptat din greu, am strâns din tot ce aveam, am sfincterizat toată voința pe care o mai aveam disponibilă. Până când am ajuns la service. După ce am dat actele, am știut că lupta e pierdută.Băi, și mă luaseră niște transpirații, eram la mama dracului, niciun mol, nicio benzinărie în jur, nimic.

În cel mai serios mod am crezut că gata, acesta va fi cel mai jenant moment din viața mea, când îmi voi soili chiloții în fața a vreo 4 mecanici și 10 bărbați. Deja calculam cum să o fac, să mă urc în portbagajul Hondei, că loc aș fi avut, dar unde? Cum? Hai, că aveam niște pungi de alea scumpe de Carrefour, umpleam una, dar ce făceam cu punga? Cum mai băgam mașina în service, să se urce oamenii ăia în ea?

Din fericire, în mijlocul panicii și a transpirațiilor, m-am dus și am întrebat un mecanic de acolo dacă nu au toaletă. Mi-a privit ochii disperați, după care mi-a indicat unde era toaleta lor.

După care, diavolul, la 1 minut după ce am intrat, a început să răcnească CINE E CU HONDAAAA? HONDA, PE RAMPĂ VĂ ROG!!!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.