MISU-NEGRITOIU

Vă rog să citiți cu atenție acest interviu, până la momentul când i se pune întrebarea De ce tarifele RCA au crescut atât de mult.

Observați vă rog cum această hienă, această suină artilodactilată, răspunde într-un text de exact 1003 cuvinte (o mie trei) ca să nu spună absolut nimic, decât că asiguratorii trebuie să își recupereze pierderile pe care le-au avut când dădeau prime nesustenabile doar ca să prindă clienți. Adică să le dea dreptate celor ce cer chiar și 40 000 de lei pe un RCA de TIR. Pentru cei ce încă lucrează în milioane, asta înseamnă 400 de milioane de lei vechi.

Da, el este Mișu Negrițoiu, fost ministru prin diverse cabinete, care, după ce și-a făcut datoria față de țară și popor, a primit un post călduț, unde nu face nimic, DAR ABSOLUT NIMIC și câștigă 51 600 de lei pe lună. Pentru ardelenii de mai sus, înseamnă 516 milioane de lei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.