Mircea-badea

Nu am mai scris nimic de tovarășul Mircea Badea de când protectorul dânsului, domnul doctor docent, profesorul Dan Voiculescu, a fost lovit crunt la lingurică de justiția băsesciană de tristă amintire și trimis acolo unde e doar durere, întristare și suspin. Adicăăă la pușcărie.

Mai ales că, după ce a eșuat în experimentul său cu blogul, cu care a dat un imens rateu, demonstrând, ca și în cazul protv, că vedetele unui post de televiziune sunt vedete cât timp sunt ridicate de postul respectiv tv, în rest, sunt doar niște simpli oameni, goi în fața vicisitudinilor lumii, domnul Badea s-a retras pe facebook, unde trustul a putut să îi cumpere fani la kilă, să vadă lumea ce vedetă reală este dânsul.

Revenind, nu am scris nu că nu ar mai fi un motiv de făcut mișto, pentru că omul este o glumă numai prin prezența sa, darămite prin acțiunile sale. Doar că pur și simplu mi s-a făcut milă de el și de durerea pierderii stăpânului său. Ți-e milă de un câine, nu se poate să nu îți fie milă de un așa zis om. Ba chiar remarcam că, în pofida faptului că distracția favorită a ipochimenului este să înjure și să bălească la familiile celor de care nu îi convine, nu am comentat niciodată de tipa care, după ce a înghițit și măsurat tot ce se putea înghiți și măsura în piață, a decis să îi facă un copil micuțului țăran cu Subaru și să îl declare tatăl lui, practic, adunându-l de pe drumuri.

Totuși, azi, în timp ce îi schimbam pampersul de rahat nepotului meu, involuntar mi-au fugit gândurile la domnul Badea.
Domnul Badea, contrar a ceea ce s-ar putea crede, este obsedat de bloggeri. Serios și fără nici o glumă. Știu, pare ireal, o vedetă de talia și calibrul dânsului, care discută de la egal la egal cu somități culturale și politice, nu s-ar apleca în veci asupra unor mici gunoaie precum bloggerii, așa cum bine îi caracterizează domnul realizator de emisiune tv de succes.

Și totuși, să spicuim din pagina de facebook a dânsului

1. N-au bani internautii “de succes” sa mearga la spital privat? Se duc la asistentza sociala, acum temporar, aflata in renovare?

2. Blogarul de succes la miorica: are patrujde ani, e obez si intreaba retarzii de net daca sa duca masina-cazan la service sau sa o repare in spatele blocului. La 50 o sa intrebe daca sa manance de pe jos sau sa se ridice inainte ?

3. Taaaaaci, ca a venit cadoul facut de Dumnezeu femeilor sa strambe din rat la duduia Irina!!!

4. Acest blogaroi hemoroid afirma ca, daca a ramas fara rahatul lui de geaca ieftina in Cluj, de vina sunt oltenii. ‪#‎trepaneti‬

5. Blogarii frumosi si liberi e cam prosti si nu stie sa vorbeste.

Iar toate mențiunile acestea sunt într-un interval de vreo 2 săptămâni. Serios, cred că undeva în mintea stimatului realizator tv se produce un dezechilibru hormonal grav, creând o dependență de cei ce zilnic îi violează intelectul și retina, prin prezența lor. Plus, e oarecum jignitor să își asocieze atât de des imaginea, fie și într-un mod critic, cu cei pe care îi disprețuiește atât de mult.

Domnule Badea, vă adresez o scrisoare deschisă, o rugăminte publică. Noi, publisherii româniei, suportăm tratamentul hormonal necesar, numai mergeți la medic. Suntem săraci, dar vom contribui în mod egal și vom face în așa fel încât să fie bine.

Domnule Badea, sunteți un bun al întregului popor, o valoare ce apare o dată la o generație. E păcăt să nu aveți grijă de cerebelul dumneavoastră.

#sănătate

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.