hoti de buzunare

Observ că e plin de explicații savante, de băieți crescuți în puf, legate de gestul făcut de Elena Udrea în parlament.
Înainte de orice, ca băiat crescut în vitan, să vă explice măndelul ce înseamnă, 100% real, fără presupunerile lămâilor de la televizor (cunoscătorii vor înțelege ce înseamnă lămâie și prin asta îmi vor accepta vastul bagaj de cunoștințe :mrgreen: )

Gestul acesta, pe vremea mea, era folosit de panacotarii de pe linia 135, cei care goleau portofele, adică, atunci când întâlneau un confrate de breaslă în timpul operarării. Prin asta respectivul era înștiințat că se știe ce e și ce face și că va fi acoperit complet, dacă împart prada fifty fifty. Gestul e însoțit sau nu de privirea vârfului nasului cu ochiul drept.

Prin urmare, e un semn de Stați liniștiți, vă acopăr pe toți, Elena nu toarnă, dar trebuie să aveți grijă să îmi păstrați din pradă.

De fapt, dragii mei, mesajul este altul.
Panacotarii din românia își trimit mesaje unul altuia de la tribuna parlamentului, în plină zi, în văzul lumii și sunt mândri cu asta.

Asta e mesajul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.