S-a mai discutat de cateva ori subiectul mirciulica aici. L-am atacat, l-am injurat, l-am suspendat :mrgreen: , m-am aparat cand m-a atacat pe mine, familia mea sau prietenii mei.

Dar ce face CNA acum e un precedent periculos.
Nu se poate ca tu, sef al CNA sa spui ca Mircea Badea e un mercenar al presei. Adica spre deosebire de toti ceilalti ingeri din presa rromaneasca, dedicati meseriei lor si gta sa isi puna sufletele pe tipsii de aur, uite-l si pe Badea, care e un mercenar nenorocit.

Problema acestor judecatori ai presei este ca nu realizeaza ca ei sunt acolo pentru a sanctiona derapajele jurnalistice, nu pentru a fi ingerii dreptatii si a imparti jurnalistii in buni si rai, mercenari si nemercenari.

Iar pentru a explica putin cuvantul mercenar, Badea, asa mercenar si mancator de cacat cum e, este la antena de cand se stie, sustine aceleasi idei de cand se stie. Restul de valori, nemercenarii, conform CNA, si-au schimbat opiniile politice de fiecare data cand si-au schimbat locul de munca.

Sa ne aducem aminte de zdreanta numita Sorina Matei, cea careia ii hahaia dulcele Basescu Suie fa papushe pe masa, sa iti arat cum se face si care era cea mai profunda antibasista zdreanta de pe piata. Pana cand a schimbat macazul, moment in care au aparut articolele elogioase la adresa marelui barbat de stat, interviurile si iubirea profunda.

Sau amintiti-va de antibasistul Ion Cristoiu, care si-a schimbat opinia politica fix dupa o seara, cand din antibasist convins, a ajuns cel mai mare lingator de rahat prezidential.

Astia sunt mercenari, nu ce blameaza slinoasa presedinta a CNA-ului.
Asta nu inseamna ca Badea e mai putin prost, doar incerc sa stabilesc ce e drept si ce nu.