A apărut încă un sondaj de la institutul de casă al PSD, comandat de PSD, pentru PSD, din care aflăm ceea ce știm cu toții, că PSD este, în continuare, cel mai mare partid din românia și poporul român ar trebui ars cu niște bombe nucleare, arat și dat cu sare. Dar nu asta reținem de aici.

Multă lume bătea câmpii pe tema dispariției AUR după alegeri, luând ca exemplu partidul lui Dan Diaconescu, care s-a desființat imediat după ce a intrat în parlament, toți fripturiștii ăia rupți în cur fiind racolați rapid de partidele mari, cu promisiuni simple și bănoase.

Doar că, iată, AUR nu a dispărut nicăieri și nici nu o să dispară curând. Pentru că oamenii au alte baze de funcționare, nu celebritatea lui Dan Diaconescu. Pentru că curentul creștinopat, dacopat și restul de muniție din arsenalul persoanelor cu handicap nu va dispărea așa ușor ci, dimpotrivă, va crește, cu cât presiunea pe integrarea mai mare a româniei în UE va crește.

În rest, vedem că Josef Buble nu se jenează să ia bani de la nimeni, sondajele lui sunt ca topurile Biz, cine dă banii, intră, cine nu…well, nu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.