Mie îmi plac câteva mâncăruri pe lume, singurele pe care LE DORESC. Supa de pui cu tăieței de casă și piftia. Dar piftie ca în bucovina, pentru că în restul țării e o mândrie ca, de exemplu, mațul de la caltaboș să miroase a rahat, cum se exprima o doamnă olteancă, așa e bun, doamna Ametcea, e mirosul natural al porcului, acolo e dulceața. De aia eu nu mănânc niciodată chestii făcute în casă când merg în vizite. Pentru că puțini români au auzit că urechea la porc se pârlește, după care se rade, după care se spală, după care procedeul se reia.

În fine. Problema noastră este că am intrat în pană de idei cu mâncărurile. Avem cam jumătate de an de când am renunțat la mâncăruri cu prăjeli grele, cefe la grătar și altele, iar acum pur și simplu, când vine momentul de a face mâncare, intrăm în panică.

NOI AZI CE GĂTIM?

Voi ce mai gătiți?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.