Practic, încet, încet, aflăm și de ce erau omorâți pacienții. Sefa de secție îi obliga pe medici să facă rotația pacienților ATI mai rapid, pentru că sunt plătiți de către CAS per pacient intrat. Vă zic, te doare mintea de ce e acolo. Urmăriți clipul până la capăt.

Poate nu am fost clar și nu înțelegeți. Vă mai scriu o dată. Medicii de la spitalul Pantelimon ucideau oameni în stadiu terminal, fără părerea/acceptul familiei, ca să elibereze paturi de la ATI. Când vă mai gândiți că e ok, ca să nu se consume bani, încercați să vă imaginați cum ar funcționa dacă acolo vă e copilul. Sau soția. Sau ce aveți voi drag, în mințișoarele alea mărunte și incapacitate.

Later edit: www.g4media.ro/breaking-cele-doua-doctorite-de-la-spitalul-sfantul-pantelimon-acuzate-de-omor-calificat-au-fost-arestate-preventiv-pentru-30-de-zile.html

Asta inseamna, mai exact, ca un judecator, pe baza problemor si marturiilor prezentate, a decis ca femeile alea reprezinta un pericol public.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.