Știți cu toții cazul femeii arse la Floreasca în timp ce era operată, bănuiesc. Dacă nu știți, vă spun eu. O femeie bolnavă de cancer pancreatic a fost operată de strălucitul chirurg Beuran, timp în care a luat foc pe masa de operație, din cauza medicilor care o operau, care nu respectaseră normele de protecție și aveau binecunoscuta durere în penis a medicilor români. Ce nu prea se menționează e că femeia a ars mocnit vreo 10 minute, timp în care personalul din sală se sfătuia ce să facă și, la un moment dat, cineva a aruncat o găleată cu apă peste femeie, rezolvând problema.
Urmarea:

În urma analizei întregului material probator avut la dispoziţie, concluziile cercetării administrative dispuse de SCUB arată că incidentul s-a produs ca urmare a unor erori umane, comise de către echipa operatorie. Din raport reiese că prof. dr. Mircea Beuran, ca şef al Secţiei Clinice de Chirurgie III a încălcat 10 obligaţii din cele 33, asumate prin contractul de administrare al secţiei. Date fiind măsurile dispuse din cercetarea administrativă s-a luat, printre altele, şi decizia încetării contractului de administrare a prof. dr. Mircea Beuran, din calitatea de şef al Secţiei Clinice de Chirurgie III”, transmite Ministerul Sănătăţii, care anunţă că a primit raportul cercetării administrative efectuate de conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti.

Destul de satisfăcător, familia poate da în judecată spitalul lejer, este dovedită vina lor. Ai zice că na, s-a terminat, din partea asta. Dar nu. Pentru că vine mafia medicilor români.

Peste 20 de medici de la Spitalul Floreasca anunţă că întrerup activitatea, urmând a asigura asistenţa medicală doar pentru urgenţele majore, în urma deciziei de demitere din funcţie a prof. dr. Mircea Beuran.
Comunitatea medicală din Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca doreşte să îşi exprime îngrijorarea faţă de felul în care este tratat un incident medical regretabil.

Noi, mafia medicilor din spitalul Floreasca, facem front comun cu șeful nostru demis, pentru că nu e normal să facem atâta scandal, e un incident medical regretabil, dar cam atât, s-a terminat, i se putea întâmpla oricui să dezinfecteze cu alcool după care să lucreze cu arc electric pe zonă, ce mama mă-sii, am ajuns să fim responsabili de ineptitudinea noastră?

Cam ăsta e sistemul românesc de sănătate. O gașcă de mafioți care conduc grupuri de interese din fiecare spital, spitalele devenind mine de aur pentru cei din cercul de putere.

Poza e tot de la mine, parcarea medicilor de la Floreasca, din 2016. Lipsește din ea un Panamera, care tocmai ieșise.