Salut, Arhi!
Cred că mă mai știi, sunt Alle Oancea, între timp am devenit majoră și în America, nu numai în Ro, deci zboară timpul. Uite… am creat un proiect care are mare nevoie de a fi expus oamenilor. Am să îți spun despre ce e vorba și îți zic de pe acum că trebuie să îți cer ajutorul. Sper cumva ca faptul că de la 14 ani sunt în blogosferă să fie cu scopul ca atunci când am nevoie de ajutorul unor bloggeri, să am această ocazie.

Am scris pe blogul meu super detaliat despre ce e vorba: articolul acesta are nevoie de ajutorul tau .

Pe scurt: în România nu există ideea asta de prevenție (sunt studentă la medicină, normal că mă interesează chestiile astea!). Oamenii inclusiv din familia mea merg când e prea târziu la doctor și le e greu să se recupereze și lucrul acesta e nedrept. Așa că vreau să schimb ceva! Și o fac prin conferința Medici pentru Tine, de la Cluj, la care a acceptat să vină Ministrul Sănătății și Academician Prof Hâncu (dacă ei consideră că e importantă ideea proiectului, am speranța că așa și este). Conferința e gratuită, și pe lângă asta am făcut rost de vouchere pt fiecare participant pentru gratuități sau reduceri la screeninguri, plus tombolă cu aparate de luat glicemia.

Am vorbit și la emisiunea România de la A la Z despre conferință și prevenție România de la A la Z, ediția din 01.02.2016 cu Sabin Gherman

De aceea ți-am scris ție.
Poate ai vrea să dai un share, să scrii un articol. Dacă chiar ai incredere în proiect…. poate ai ceva prieteni în presă sau oameni care ar putea face și mai vizibil evenimentul… M-ar ajuta enorm să mai adun câțiva oameni ca să nu mă trezesc cu sala goală. Ți-aș fi foarte recunoscătoare.

Merci fain și o seară bună Arhi, i count on your big soul!

Alle Oancea

Poftim, drăguță Ale, ți-am îndeplinit dorința.