Din motive obiective, cum ar fi că părul de pe partea frontală a țestei a decis să părăsească locația, plecând spre veșnicele plaiuri ale vânătoarei, mă tund singur, în baia proprie, neavând nevoie de un frizer. Din alte motive obiective, cum ar fi că femeia mea face sex cu mine doar dacă am barbă, nu mă bărbieresc cu lama, ci doar mă tund.

Rezultatul este că sunt întotdeauna în căutarea unei mașini noi de tuns. Pentru că cele pe care le-am cumpărat eu de pe piață nu tund suficient de scurt. Spre deosebire de vechile mașini de tuns ale frizerilor, astea au în față niște papuci de plastic, care decid care e lungimea minimă la care te bărbierești. Iar lungimea lor maximă nu se pupă deloc cu lungimea mea maximă. Pentru că în loc să obțin un look rugged, am în cap un smoc de păr în vârf. Și nici zero nu vreau să mă tund.

Ultima pe care am avut-o, o rowenta, am luat-o pentru că se lăuda că are o limită de 3 mm. Are pe naiba. Am încercat eu să îi reduc limita cu unghiera, dar i-am stricat papucelul ăla definitiv. Altfel, o mașină foarte bună. Aș da-o giveaway, dacă nu mi-ar fi jenă :mrgreen:

masini-de-tuns

Acum sunt nebărbierit și netuns de o lună, arăt ca un miracol de crăciun pe horn și în continuare nu știu ce mașină de tuns să îmi iau…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.