După atacul de ieri al agresivului bătrânel de la intact, am realizat 2 chestii.

1. românii sunt majoritar proști. Uitați-vă la comentariile de aici. Dacă nu aș fi un tip decent, m-aș duce să dau cu subsemnatul la parchet, pentru instigare la omor. Din fericire, sunt prea decent.

2. Nimic nu mă enervează mai tare decât să îmi zici că sunt băsist. Mai ales venind din partea unor jagardele care, la primele alegeri de când a venit la putere PDL-ul, aplaudau furtunos trecerea partidului condus de securistul Voiculescu, din alianța cu PSD la alianța D.A. Era un gest măreț pe vremea aceea. Luptătorul Mircea Badea și cu luptătorul Mihai Gâdea erau de acord, era pentru binele țării. Între timp, mărețul securist ce îi conduce a schimbat barca și au schimbat-o și ei.

Eu în schimb, sunt antibăsescu încă de când Badea lingea treptele primăriei bucureștilor, mergând în audiențe la primarul băsescu. Sunt anti udrea, încă de când prealua parcările dalli și făceau bani de pe urma fraierilor din bucurești.

Să-mi spui mie că sunt băsist, în această situație…
Repet, noroc că sunt decent și nu poluționez memoria doamnei profesoare de rromână…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.